Контакты

Просмотреть увеличенную карту
Организация строительства
  • 26.04.2016
    Основные виды опалубки

    Среди разнообразия строительных технологий и методов лидирующие позиции занимает монолитная. Она позволяет возводить надежные здания, экономя временные, а также материальные ресурсы. Чтобы сконструировать форму будущего... 
    Читать полностью

  • 25.04.2016
    Выбор дизельного двигателя

    Многие компании и производственные организации в собственных автопарках имеют технику с дизельными моторами. Когда данные агрегаты полностью выходят из строя, возникает необходимость их замены. Сейчас есть достаточно... 
    Читать полностью

Аренда оборудования
Оросительные системы

Як вигідно продати колекційні монети?

Знаєте, хто є частими клієнтами спеціалізованих сервісів для нумізматів? Наприклад, такого як SkupkaMonet оцінка онлайн, каталог та продаж монет України? Це люди, що зовсім не розуміються на темі. На абсолютно зрозуміле питання “Як так виходить?” є абсолютно раціональна відповідь. Ці персони отримали колекцію у спадщину, у подарунок або ще якимось неймовірним чи випадковим чином. Вони не відчувають стосовно неї жодних сентиментів. Але розуміють, що ця річ може коштувати досить дорого. І хочуть хоча б оцінити своє надбання.

Якщо ви забили в пошук фразу “куплю монети”, дуже висока вірогідність, що ви з числа подібних клієнтів. В таких випадках сервіс SkupkaMonet — це справді важливий помічник.

SkupkaMonet запропонує обґрунтовані ціни на монети

Сервіс ставить за головну стратегічну мету довгострокову роботу на українському ринку. То ж фахівці проведуть докладну експертизу і визначать реальну ринкову вартість для кожного лота, відштовхуючись від таких факторів, як:

  • Колекційна цінність монети. Вона не обов’язково має бути старовинною. Багато сучасних екземплярів, випущених монетним двором України, мають високу вартість через свою рідкісність. А ще є ювілейні монети, емісія яких присвячується до якихось особливих подій або дат.
  • Стан монети. Оцінюється аверс, реверс, гурт, відсутність істотних пошкоджень, корозії металу, з якого зроблений лот. Звичайно, для нових ювілейних чи сувенірних монет стан має бути якомога кращим. Вони продаються в капсулах для його збереження. І моя вам порада — не діставайте їх звідти, так ви збережете їхню цінність. Щодо старовинних екземплярів, все індивідуально і вивчається окремо. Але чим краще збереглася монета, тим дорожчою вона буде.

Щодо висновку експертів ви отримаєте докладні роз’яснення. Просто зверніться за ними.

Продати монети можна онлайн

Саме так, ви все зрозуміли абсолютно правильно. За допомогою сучасних технічних засобів дуже легко надати детальні фото, іншу необхідну інформацію про монету. Попередня оцінка проходить дистанційно. І тільки у деяких випадках буває потрібно особисто глянути на лот.

Якщо вас задовольнила запропонована ціна за монету, ви дійшли згоди з SkupkaMonet, то і відправити товар можна за допомогою поштових служб. Це дуже зручно.

Переходьте на сайт. Аби дізнатися більше інформації. А ще перетрусіть свої скарбнички. Там можуть бути дійсно цікаві речі. Каталог SkupkaMonet допоможе відокремити їх від загалу.